Trainingen & Workshops


MS Office Migratie en Performance Trainingen

Maak kennis met de jarenlange ervaring van AVK op het gebied van functiegerichte en slimmer werken trainingen.

Office Content iconen

Wij leren u efficiënt en productief omgaan met nieuwe features en laten u ook zien hoe u het maximale uit de verschillende programma's haalt.

Willen u en uw collega's meer halen uit MS Office applicaties, maar niet een standaard 'knoppen' training volgen? Dan bent u bij AVK aan het goede adres!

Onze trainingen zijn volledig toegespitst op uw werk in de praktijk. Onze jarenlange ervaring met de verschillende functiegroepen en hun werkzaamheden staat hier borg voor.

U kunt op basis van maatwerk kiezen voor de door u gewenste inhoud.

Wij bieden u op maat gemaakte en kwalitatieve trainingen welke hoog worden beoordeeld door onze cursisten. En vanzelfsprekend in alle versies van Office!

Het programma wordt n.a.v. onze à la Carte lijsten volledig afgestemd op de behoeften op de werkvloer. Daarnaast kunnen deelnemers van tevoren (of tijdens de training) specifieke onderwerpen of praktijkproblemen aangeven.

 

Er kan zoveel meer met Office, als u maar weet hoe!

De nieuwe functies, menu structuren en mogelijkheden in de laatste nieuwe Office versie maken het werk niet alleen een stuk sneller, maar vooral leuker! Naast functie-uitleg en ergonomischer werken met sneltoetsen, laten wij u zien welke processen u allemaal kunt vereenvoudigen of automatiseren.


Wij bieden u:

  • Praktisch op maat gesneden korte workshops.
  • Migratie trainingen per applicatie (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote, enz.)
  • Hands-on functiegerichte trainingen voor specialistsche toepassingen
  • E-learning oplossingen
  • Kennis-toetsen en examens
  • Helpdeskfunctie (optioneel)
  • Oude functies terugzoeken in de nieuwe versie met de Menu zoeker


Lees meer over onze trainingen op www.avk.nl/trainingen of neem contact met ons op indien u een toelichting wenst of een vrijblijvende aanbieding op maat.

Wij helpen u graag verder!

 

Mail ons...Brochure Office Migratie

 

 

 

Afdrukken E-mailadres