OfficeContent


Dé online studyportal en helpdesk voor slimmer en efficiënter werken met MS Office!

 
Logo-OfficeContent-header-Klein-2OfficeContent is een online studyportal, gebaseerd op community leren, met daarin alle informatie op het gebied van werken met MS Office (o.a. Word, Outlook, Powerpoint, OneNote en Excel) en SharePoint.

Oftewel: een compleet digitaal naslagwerk én interactieve helpdesk om slim en efficiënt met de software van Microsoft om te gaan en de productie te verhogen.

Alle functies en nieuwe mogelijkheden van Office en Office 365 worden helder uitgelegd, van starter tot expertniveau. De uitleg wordt ondersteund door afbeeldingen, screenshots, video's en voorbeeldbestanden, zodat de gebruiker direct kan herkennen waar de functies zich bevinden en hoe deze worden toegepast.

Wat deze portal bijzonder maakt is dat wij niet alleen iedere knop en functie in beeld brengen, maar ook tips & tricks geven om sneller, efficiënter en bovenal leuker te werken. Met thema’s zoals Het Nieuwe Werken, sneltoetsen en Time Management.

- Integratie van OfficeContent in de verschillende MS Office menu's of uw eigen intranet.
- Mogelijkheid voor een eigen afgesloten portal en forum in bedrijfs-huisstijl

 

Interesse ?

AVK biedt u een heldere en betaalbare vraagbaak die de gebruikers ondersteund met alle denkbare informatie over de functies en programmatuur van MS Office.

OfficeContent ontlast de interne helpdesk aanzienlijk en biedt 24 uur per dag ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden en het in de praktijk brengen van de vele handige tips en time-management principes (zoals geleerd in de training).

Download de brochure voor meer informatie en screenshots of vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!

PDF Brochure Informatie aanvragen AVK website

 


 

Highlights van OfficeContent

 

Eenvoudig zoeken, vinden of vragen stellen aan de AVK trainers

Door de uitgebreide zoekoptie vinden u en uw collega's snel het antwoord op vragen zoals: ‘Hoe moest dat ook alweer?’,
‘Waar zit die functie?’ en ‘Kan dit ook in Office?’.

Gebruikers krijgen een persoonlijke code waarmee zij (eenmalig) kunnen inloggen op de site en snel het antwoord op hun vraag kunnen vinden.

Daarnaast kunnen ze via het forum direct vragen stellen aan de AVK trainers, professionals en andere site bezoekers.
 

 


Integratie van OfficeContent in de verschillende MS Office menu's of uw eigen intranet.

OC lint-2

Vind uw vraag direct vanuit bv. Word of Excel op de site van OfficeContent en verwerk de oplossing meteen in uw document.


 

Visuele ondersteuning

De onderwerpen op OfficeContent worden helder uitgelegd met ondersteuning van audiovisuele hulpmiddelen zoals:
> Afbeeldingen en screenshots
> Video’s
> Oefenbestanden
> Expert-voorbeeldbestanden

 

Community leren & Forum

In OfficeContent is het communitymodel toegepast waardoor gebruikers kunnen reageren; discussiëren; beoordelen en delen met collega's.

Zodoende kunnen alle gebruikers direct herkennen waar functies zich bevinden en hoe deze worden toegepast in hun eigen bestanden. De opgedane kennis blijft in huis en wordt eenvoudig gedeeld met collega's via het forum.

 

Wat biedt OfficeContent nog meer?

 • Pré-test (toetsen)
  Online toetsen waarmee het niveau van de deelnemers kan worden bepaald alvorens deze in te delen in bepaalde trainings-groepen (beginners, gevorderden, frequente gebruikers).
   
 • Evaluatie tool
  Handige tool om snel een enquête of evaluatieformulier voor te leggen aan de deelnemers en de resultaten te verzamelen.
   
 • Training beheer module - Deelnemersadministratie
  Geautomatiseerde deelnemersadministratie met modules voor plannen, aan– en afmelden, bevestigingen en berichten sturen. Wij nemen alle administratie uit handen en deelnemers kunnen zichzelf via de site inschrijven (of uitschrijven) voor de gewenste trainingsdatum.
   
 • Een eigen besloten portal
  Een subdomein aangepast aan uw huisstijl waardoor u een voor de buitenwereld afgesloten portal krijgt met eigen menu’s en pagina’s, eigen vragenforum, LMS, evaluaties en enquêtes. Een voorbeeld hiervan is https://eindhoven.officecontent.nl

   

 

Waarom AVK | OfficeContent.nl ?

Deze site is gebaseerd op de ‘Office performance’ trainingen van AVK en 30 jaar praktijkervaring met innovatief werken. AVK is onder andere betrokken geweest bij 'Het Kantoor van de Toekomst' en onze consutants zijn betrokken bij enkele van de grote pioniers in 'Het Nieuwe Werken'.

Uit onderzoek is gebleken dat de Help functie van MS Office vaak omslachtig, te generiek en onduidelijk is en dat men niet snel vind wat men zoekt. Bovendien wordt statische informatie aangeboden die niet ingaat op het slim toepassen van de vele mogelijkheden in de praktijk.

E-Learning oplossingen zijn meestal erg kostbaar en gaan er vanuit dat je alle onderdelen gestructureerd doorloopt, wat doorgaans niet gebeurd.

 

Interesse

AVK biedt u een heldere en betaalbare vraagbaak die de gebruikers ondersteund met alle denkbare informatie over de functies en programmatuur van MS Office.

OfficeContent ontlast de interne helpdesk aanzienlijk en biedt 24 uur per dag ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden en het in de praktijk brengen van de vele handige tips en time-management principes (zoals geleerd in de training).

Download de brochure voor meer informatie en screenshots of vraag naar de mogelijkheden voor uw organisatie!?

PDF Brochure Informatie aanvragenAVK website

  

Afdrukken E-mailadres